English please!Elevernas huvudsida

Hemsidor

Våra hemsidor kan ni hitta i innehållsförteckningen. Klicka här.

Aktivititeter

PR-gruppen beskriver våra aktiviteter. Läs deras beskrivningar.

Vårsalongen.

Varje år har vi en bildutställning där alla eleverna som vill, kan ta med sina bilder. Sedan får vi elever på skolan rösta på dom vi tycker om. De som vinner där, kommer sedan till vårsalongen. Dit kommer flera olikas skolors bästa bilder. Alla ska sedan rösta på dem.

Klubbar

Vi har olika klubbar i vår skola som man kan bli medlem i. Som t ex dataklubben, musik-, biljard och pingisklubben. Medlemsavgiften brukar vara mellan 30 och 80 kronor. Du kan vara där på raster och håltimmar ända till 16.15.

Biljard och pingisklubben

"I våran skola har vi rastverksamheter som biljard och pingis. Vi har ett biljardrum och ett pingisrum. Utanför biljarden sitter en skolvärd som tar hand om alla rastverksamheter." Läs Murtuzas beskrivning här.
SCHOOL CAFÉ
Lärarna köper ofta bakelser hos oss

Skolfiket

"Fiket tillhör en av rastverksamheterna i våran skola. Alla klasser skall åka på klassresa i 9:an och samlar därför in pengar. Vilket man kan göra när man står i fiket.

Läs Monicas beskrivning här.

Vår skoltidning

Vi har en skoltidning också. I vår skoltidning skriver vi om allt möjligt: nyheter, nöjen, skämt och mycket mera. Skoltidningen har haft många namn men vi kallar den nu för "Mot väggen". Skoltidningsgruppen gör allt arbete med den. Titta på internetversionen.

Angeredscupen

Läs om årets största sportevenemang: Angeredscupen

Denna sida är delvis skriven av: Elena Tagnia & Linda Tång 
Senast ändrad: 970101
BYGGNAD | UTBILDNING | STUDENTSIDOR
HEM | ANNAT | INFORMATION